Динамо Тбилиси победи Локомотив Пловдив с 2:0 в поредна контрола на

...
Динамо Тбилиси победи Локомотив Пловдив с 2:0 в поредна контрола на
Коментари Харесай

Локо падна от Динамо

Динамо Тбилиси победи Локомотив Пловдив с 2:0 в поредна контрола на " смърфовете "  от предсезонната подготовка. В 71-а минута Омар съумя да открие резултата с удар отдалеко. Джани съумя да оформия крайния резултат в последната минута на постоянното време. Грузинците бяха по-добрият тим от самото начало и справедливо стигнаха до триумфа, написа Гонг.

В 4-та минута, след мощен старт на грузинците, Марушич принуди Динко Хоркаш да се намесва на равнище, с цел да избави вратата си. Постепенно българите започнаха да се засилват. В 15-а минута Евандро центрира рисково от свободен удар, което принуди Куталадзе да се намесва и да избива в корнер. 

В 29-а минута Камара затрудни с компактен удар отдалеко Динко Хоркаш, само че стражът избави и след това мазета топката от краката на Марушич. В тези минути Александър Томаш не оставаше по никакъв начин удовлетворен от неналичието на динамичност в дейностите на " смърфовете ". В последната секунда на полувремето Митко Илиев се оказа на стрелкова позиция от дребен ъгъл, само че пропусна. 

В 60-а минута Александър Томаш смени напълно своя отбор, вкарвайки 11 нови играчи. Няколко минути по-късно Гонсалвеш не съумя да овладее и да стреля от няколко метра пред вратата на резервата Илко Пиргов. 

Двадесет минути преди края на мача халфът Омар съумя да прониже вратата на пловдивчани с прекрасен от удар от разстояние, който свари неопитен Пиргов. Десет минути по-късно Пиргов съумя да се намеси надалеч по-добре, с цел да избави българския отбор от втори гол. 

В последната минута на срещата Динамо Тбилиси удвои задатъка си след попадение на Джани. 

Ето и съставите на двата отбора:

Локомотив Пловдив: 23. Динко Хоркаш, 13. Матеус, 4. Мартин Паскалев, 5. Тодор Павлов, 50. Йосип Томашевич, 15. Пиер Зебли, 6. Христо Иванов, 14. Димитър Илиев, 21. Евандро, 10. Денислав Александров, 9. Ерик СоргаДинамо Тбилиси: 30. Куталадзе, 2. Мали, 34. Латсабитзе, 13. Табидзе, 24. Кубори, 18. Осей, 5. Меквабишвили, 7. Шхиртладзе, 26. Паркдзе, 28. Камара, 32. Марушич
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР